Google Website Translator Gadget

29 március 2010

Svenk


9 megjegyzés:

 1. Szia!
  Valami ablakon keresztül készítetted? Mintha tükröződés is volna a képen. Ettől válik egyébként izgalmassá...

  VálaszTörlés
 2. Jó lett, szerintem párhuzamosan haladtál a bicigliző kislánnyal egy másik járműben. Ha nem ablaküvegen keresztül fotóztad volna akkor élesebb lenne a kislány alakja.

  VálaszTörlés
 3. Nem, nem ablakuvegen keresztul fotoztam. Ultem egy padon a parkban megtamsztottam a terdemen a konyokomet es probaltam lekovetni a mozgast. Azert nem eleg eles mert bemozgott a kezem.

  Az a resz ahol ugy latszik mintha valami abalkuvegen keresztul fotoztam volna, az valami feny-arnyek jatek.

  VálaszTörlés
 4. Na rajottem (vagyis nem en jottem ra hanem valaki aki jobban ert hozza) mitol vannak azok a savok amik ugy tunnek mintha valmi tukrozodes lenne.

  Ott rontottam el hogy a VR-t nem kapcsoltam ki. tehat a szabaly az hogy ki kell kapcsolni svenkeleskor.

  (http://www.flickr.com/photos/keriatti/4473404903/)

  Asszem a komolyabb obiektiveken 2 fele VR mod is van es az egyik pont az ilyemire jo hogy csak a horizontalis rezgeseket/bemozgasokt korrigalja.. (de hat az enyemen ilyen nincs)

  VálaszTörlés
 5. Hiába na, kétféle fotós van az egyik tud svenkelni a másik meg nem. Én az utobbiakhoz tartozok. Nagyon jó lett amugy, hogy is kell csinalni?

  VálaszTörlés
 6. Szerintem nem nagy ugy... csak gyakorlas kerdese.. hamar reerez az ember. Nehezebb elmagyazrazni mint, megcsinalni....
  Persze az enyem se a legjobb... lehetne meg elesebb de ez kb 10. kattintasra jott ossze. Szerencsemre a kislany ott biciklizett elottem el es vissza.

  Itt leirjak hogy miben is all:
  http://pixinfo.com/hu/blog/2009/03/27/svenkeles/
  http://digital-photography-school.com/the-art-of-panning

  VálaszTörlés