Google Website Translator Gadget

05 november 2010

"U" Cluj


__________

Ma voltam kézilabda meccsen, mert Udvarhely (SzKC) játszott az "U"-val. Mentünk hogy érezzék otthoni környezetbe a magukat a fiúk. Jó kis meccs volt, szerencsére nyert is az SzKC.
Na ha már ott voltam, bemásztam a pálya szélére és próbálkoztam a fotózással. Nem mondom hogy ment is...de azért pár használható kép készült. Komolyabb felszerelés kell a sportfotózáshoz.

A többi fotóm a mecsről: U Cluj - SzKC
Olvasnivaló: Átgázolt Kolozsváron is Székelyudvarhely

4 megjegyzés:

  1. Egy kissé bemozdult de így is jó

    VálaszTörlés
  2. Első próbálkozásnak nem rossz!
    Lényegében jól elkaptad a kapuralövés pillanatát, csak a relatíve hosszú zársebesség miatt lett bemozdult a kép (meg félbe lett vágva a játékosok lába). Kézilabda fotózásához nem kell drága felszerelés, elég egy váz + egy nagyfényerejű (1.4 , 1.8) alap vagy kis teleobjektív (50 mm vagy 85 mm). Lényeg, hogy a zársebességet minél rövidebbre lehessen beállítani (1/1000 vagy rövidebb), mert a kézlabda nagyon gyors sport.

    VálaszTörlés
  3. Hat igen... ott van a kutya elasva, hogy nincs ilye obim:D 1/80-as vagy 1/100-as zarsebesseggel tudtam fotozni. Az ISO meg fel volt tolva rendesen, latszik is a szemcsesedes rendesen.

    VálaszTörlés
  4. a kolozsvári sportcsarnokban 1/1ooo -es zársebesség lehetetlen a gyenge fény miatt. objektívtől függően 1/35o és 1/5oo között ingadozhatsz.

    VálaszTörlés