Google Website Translator Gadget

06 február 2012

Belevágtam a madárfotózásba




Az egész úgy kezdődött, hogy kb. három hete készítettem egy madáretetőt. Persze az volt a "hátsó szándékom", hogy fotózzam őket az mellett hogy a madarak is jól lakjanak. Mostanáig vagy nem voltak éhesek vagy nem találták meg az etetőt. Ma aztán sikerült lekapnom őket. Egy dologra már rájöttem, ez egy olyan műfaj ami rengeteg türelmet igényel.
Majd lesz folytatás is, ma csak ezek jöttek össze...

4 megjegyzés:

  1. Na látod, csak megtalálták a kaját a madarak.:-)
    Ezen a felfedezéseden jót mosolyogtam: a sok türelem. Ez után jön a sok türelem szükségessége még csak az elején vagy. Ha azonban tényleg lesz türelmed és szereted csinálni akkor sok kellemes percet okoznak.

    VálaszTörlés
  2. Ambrus Laca azt mondta, márpedig ő tudja, hogy azért jó kora ősszel elkezdeni az etetést, mert akkortájban térképezik fel a madarak, hogy hova érdemes menni. Aztán mikor beüt a hideg, akkor inkább már csak a biztos helyekre mennek, nem flangálnak új élelem reményében. Szóval kicsit eltarthat, amíg az új étkezde híre eljut mindenkihez :) Sok türelmet hozzá, és számolj majd be ha van fejlemeny.

    VálaszTörlés
  3. a múlt héten a "nagy" hidegekben a terasz tetejére kirázott morzsákat olyan ügyesen csipegették, és olyan jó érzéssel tölt el, amikor látom a kis láb nyomocskákat a friss hóban:-)

    VálaszTörlés